


هشام بن حسّان: حسن بن على پس از بيعت مردم با او در خلافت خطبه خواند و فرمود:... از ما فرمان بريد كه فرمانبرى از ما واجب است، زيرا فرمانبرى از ما به فرمانبرى از خداوند عزّوجل و پيامبر او پيوسته است. خداوند مى فرمايد: «اى كسانى كه ايمان آورده ايد، از خدا اطاعت كنيد و از رسول و اولو الامر خويش فرمان بريد و چون در امرى اختلاف كرديد به خدا و پيامبر رجوع كنيد» ، «و حال آن كه اگر در آن به پيامبر و اولو الامرشان رجوع
مى كردند حقيقت امر را از آنان در مى يافتند» .
نمایش منبع


امام حسين عليه السلام در خطبه خود خطاب به كسانى كه براى محاصره او به كربلا آمده بودند ـ : امّا بعد، اى مردم! اگر شما تقوا در پيش گيريد و حقّ را براى اهلش شناسيد خدا از شما خشنودتر خواهد گشت و ما خاندان محمّد به داشتن ولايت اين امر بر شما شايسته تر هستيم از اين مدّعيانى كه از آن بى بهره اند و در ميان شما به ظلم و تجاوز مى گردند و اگر ما را خوش نمى داريد و اين حقّ را براى ما نمى شناسيد، كه در اين صورت اين نظر شما جز آن چيزى است كه نامه هاى شما به من مى گويد و پيكهاى شما به من گفته اند، پس من از نزد شما برمى گردم.
نمایش منبع


امام سجاد عليه السلام : ـ در دعا ـ : ... و درود بفرست بار خدايا! بر برگزيده آفريدگانت محمّد و خاندان برگزيده از مردمان پاكت و ما را شنواى ايشان و فرمانبر آنها ـ چنان كه دستور داده اى ـ قرار ده.
نمایش منبع


امام باقر عليه السلام ـ درباره آيه شريفه «يا اَيُّها الّذينَ آمَنُوا اَطيعُوا اللّه َ وَاَطيعُوا الرَّسُولَ واُولِى الاَْمْرِ مِنْكُم» ـ : مقصود آيه، تنها ما هستيم. خداوند همه مؤمنان را دستور داده تا روز رستاخيز از ما فرمان برند.
نمایش منبع


ابو بصير: از امام صادق عليه السلام درباره آيه شريفه «اَطيعوا اللّه َ وَاَطيعوا الرَّسُولَ واُولى الاْمرِ منكم» پرسش كردم. حضرت عليه السلامفرمود: اين آيه در حقّ على بن ابى طالب و حسن و حسين عليهم السلام نازل شده است. به ايشان عرض كردم: مردم مى گويند: پس چرا از على و اهل بيت او در كتاب خداوند عزّوجل نامى به ميان نيامده است؟ حضرت عليه السلامفرمود: به آنها بگوييد: بر پيامبر نماز نازل شد در حالى كه سه ركعت و چهار ركعت بودن آن از سوى خداوند مورد تصريح قرار نگرفت و اين پيامبر صلي الله عليه و آله بود كه آن را براى مردم تفسير كرد. نيز زكات بر پيامبر نازل شد و تصريح نشد كه از هر چهل درهم يك درهم زكات بدان تعلّق مى گيرد و پيامبر آن را براى مردم تفسير فرمود و حجّ بر پيامبر نازل شد و گفته نشد هفت بار طواف كنيد و خود پيامبر اين حقيقت را براى آنها
باز گفت و آيه: «وَاَطيعوا اللّه واَطيعُوا الرَّسُولَ وَاُولِى الاَْمْرِ منكُمْ» نازل شد كه در حقيقت در حقّ على، حسن و حسين نازل شده است.
نمایش منبع


امام صادق عليه السلام ـ درباره آيه شريفه «يا اَيُّهَا الّذينَ آمَنُوا اَطيعُوا اللّه َ وَاَطيعوا الرَّسُولَ وَاُولِى الاَْمْرِ مِنْكُمْ» ـ : اولو الامر، همان امامان از اهل بيت عليهم السلامهستند.
نمایش منبع


ابن ابى يعفور: بر امام صادق عليه السلام وارد شدم در حالى كه گروهى از اصحابش در خدمت حضرت عليه السلامبودند. ـ او حديثى طولانى را روايت مى كند تا بدين جا مى رسد كه گفت: ـ حضرت عليه السلام به من فرمود: اى پسر ابو يعفور! خداوند عز و جلكسى است كه دستور داده از او و پيامبر و اولى الامرى فرمان برند كه همان اوصياى پيامبر صلي الله عليه و آله هستند. اى پسر ابو يعفور! ما حجّتهاى الهى هستيم در ميان بندگان و گواهان او در ميان خلقش و امينان او در زمينش و خزانه داران دانش او و دعوتگران به سوى راهش كه بدان عمل هم مى كنيم. پس كسى كه از ما فرمان برد از خدا فرمان برده است و كسى كه از ما سر كشد از خدا سر كشيده است.
نمایش منبع


- رسول خدا صلی الله علیه و آله ۱۱۰۱۴ حدیث
- فاطمه زهرا سلام الله علیها ۹۰ حدیث
- امیرالمؤمنین علی علیه السلام ۱۷۴۳۰ حدیث
- امام حسن علیه السلام ۳۳۲ حدیث
- امام حسین علیه السلام ۳۲۱ حدیث
- امام سجاد علیه السلام ۸۸۰ حدیث
- امام باقر علیه السلام ۱۸۱۱ حدیث
- امام صادق علیه السلام ۶۳۸۸ حدیث
- امام کاظم علیه السلام ۶۶۴ حدیث
- امام رضا علیه السلام ۷۷۳ حدیث
- امام جواد علیه السلام ۱۶۶ حدیث
- امام هادی علیه السلام ۱۸۸ حدیث
- امام حسن عسکری علیه السلام ۲۳۳ حدیث
- امام مهدی علیه السلام ۸۲ حدیث
- حضرت عیسی علیه السلام ۲۴۵ حدیث
- حضرت موسی علیه السلام ۳۲ حدیث
- لقمان حکیم علیه السلام ۹۴ حدیث
- خضر نبی علیه السلام ۱۴ حدیث
- قدسی (احادیث قدسی) ۴۳ حدیث
- حضرت آدم علیه السلام ۴ حدیث
- حضرت یوسف علیه السلام ۳ حدیث
- حضرت ابراهیم علیه السلام ۳ حدیث
- حضرت سلیمان علیه السلام ۹ حدیث
- حضرت داوود علیه السلام ۲۱ حدیث
- حضرت عزیر علیه السلام ۱ حدیث
- حضرت ادریس علیه السلام ۳ حدیث
- حضرت یحیی علیه السلام ۸ حدیث

تــعــداد كــتــابــهــا : ۱۱۱
تــعــداد احــاديــث : ۴۵۴۵۶
تــعــداد تــصــاویــر : ۳۸۳۸
تــعــداد حــدیــث روز : ۶۸۵